SEGRE

GUIA

Querella dels ducs de Sussex

Denuncien la publicació d’una carta privada de Meghan Markle || El príncep critica la “campanya implacable” contra la seua dona

La duquessa de Sussex, Meghan Markle, ahir.

La duquessa de Sussex, Meghan Markle, ahir.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El duc de Sussex, Enric, ha acusat la premsa d’emprendre una “campanya implacable” contra la seua dona, Meghan, a l’informar que la duquessa ha decidit demandar The Mail on Sunday per la publicació d’una carta privada. En un ampli comunicat, el príncep Enric va assenyalar que la parella s’ha vist obligada a prendre mesures legals al veure que la premsa ha continuat publicant “una mentida rere l’altra”. El bufet d’advocat Schillings, en representació de la duquessa, ha acusat el dominical de dur a terme una campanya contra Meghan Markle plena de mentides i històries humiliants. El febrer passat, el tabloide va publicar extractes d’una carta escrita a mà per la duquessa i dirigida al seu pare, Thomas Markle, en la qual, segons la versió del rotatiu britànic, ella parlava que estava molt dolguda per la seua actitud. L’aparent mala relació entre la duquessa i el seu pare va sortir a la llum des que la parella es va casar l’any passat a Windsor, enllaç al qual el pare no va assistir. Al conèixer-se les mesures legals de la duquessa, el dominical va reiterar que defensa el que ha publicat.

En el comunicat a la premsa, el príncep Enric fa referència a la mort de la seua mare, Diana, en un accident de trànsit a París el 1997 i ressalta que ara pot veure que la seua dona és víctima de “les mateixes forces poderoses” de la premsa. El príncep admet sentir el “més profund temor que la història torni a repetir-se”. En la seua nota, el duc subratlla que la seua dona i ell creuen en “una premsa lliure i objectiva, que informi de la veritat” perquè és “la peça angular” de la democràcia, però que la duquessa és “una de les últimes víctimes dels tabloides” que porten a terme campanyes contra determinades persones sense pensar en les conseqüències. El comunicat es va divulgar mentre els ducs de Sussex fan una gira per diversos països africans amb el seu fill, Archie, de quatre mesos.

tracking