SEGRE

SALUT JORNADES

Tractament contra el dolor

Deu experts impartiran conferències per mitigar-ne les possibles conseqüències || El proper 16 d’octubre, a Lleida

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Deu professionals sanitaris participaran el proper 16 d’octubre en una jornada organitzada per la Fundació Joan Oró que se centrarà en els efectes del dolor i que abordarà, entre altres qüestions, el tractament de la fibromiàlgia. La primera conferència del cicle, que tindrà com a títol El dolor: control i tractament i se celebrarà al CaixaFòrum de Lleida, començarà a les 09.30 hores i tractarà els nous fàrmacs per al tractament del dolor, de la mà de l’anestesista de l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida Xavier Vilà. La psicòloga Jenny Moix parlarà d’El dolor del mico (10.00 h), mentre que el reumatòleg Fernando Martínez donarà a conèixer les últimes novetats sobre el tractament de la fibromiàlgia (10.30 h), una trastorn neurològic que es caracteritza pel dolor crònic.

Per la seua part, el psiquiatre Carles Lupresti se centrarà a partir de les dotze en l’efecte placebo i les conseqüències del dolor a nivell psiquiàtric, i el neurocirurgià Ricardo Ruiz-López oferirà una xarrada sobre Nous conceptes en cirurgia mínimament invasiva en els estats degeneratius de l’eix raquidi, a les 12.30 h.

A part de la valoració del dolor des del punt legal i el diagnòstic del mal de cap, l’especialista Francesc J. Segarra donarà llum sobre les últimes novetats sobre Dormir amb dolor. La jornada acabarà a les sis de la tarda, de la mà del doctor Joan Xavier Comella, del Vall d’Hebron.

La presentació de la jornada ‘El dolor: control i tractament’.

La presentació de la jornada ‘El dolor: control i tractament’.FUNDACIÓ JOAN ORÓ

tracking