SEGRE

LLEURE FESTES

Música, jocs i gastronomia al Castell del Remei

Festa major amb gegants, demà

Imatge d’arxiu de la festa anual de l’any passat.

Imatge d’arxiu de la festa anual de l’any passat.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La finca del Castell del Remei s’omplirà demà, un any més, de música i activitats lúdiques per a tota la família, en el marc de la celebració de la festa major. El tradicional toc de sirena al celler de Penelles donarà a les deu del matí el tret de sortida a les diverses activitats, que inclouran un mercat de productes artesans i de proximitat, passejos en carruatges de cavalls, una trobada de puntaires, un espai de food truck, diferents visites guiades i una col·lecció de roba d’aixovar de Victòria Antó, entre altres propostes.

El pregó d’aquest any, que anirà a càrrec d’Amadeu Ros, president de la Comunitat General de Regants dels Canals d’Urgell, precedirà la celebració d’una missa cantada. Els capgrossos, gegants i grallers prendran el Castell del Remei a les 12.00 hores, moment en què també tindrà lloc una sessió de sardanes.

I, a partir de les 12.30 hores, un vermut popular amb música en directe a ritme de swing i blues té previst fer gaudir els assistents. Durant tota la jornada, els diversos jocs tradicionals de fusta, les

firetes i les castells inflables faran que els més petits s’ho passin d’allò més bé.

tracking