SEGRE

SALUT

Caminada per commemorar el 25è aniversari de l’Associació d’Alcohòlics Rehabilitats de Lleida

Ha sortit de la plaça Sant Llorenç i ha anat fins el parc de la Mitjana

Caminada per commemorar el 25è aniversari de l'Associació d'Alcohòlics Rehabilitats de Lleida

Caminada per commemorar el 25è aniversari de l'Associació d'Alcohòlics Rehabilitats de LleidaAMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Associació d’Alcohòlics Rehabilitats de Lleida (ARLLE) ha commemorat el 25è aniversari de la seva creació amb una caminada solidària, que ha sortit al matí de la plaça Sant Llorenç fins al Parc de la Mitjana, on han estat rebuts per la tinent d’alcalde i regidora de Salut, Montse Pifarré, i la regidora i diputada provincial Regina Cairol.

L’itinerari d’aquesta caminada respon al fet que l’entitat té a la plaça el seu estatge social, mentre que el Parc de la Mitjana també està relacionat simbòlicament en haver estat un lloc d’activitats en els inicis de l’associació.

Montse Pifarré i Regina Cairol també han participat en un vídeo enregistrat pels voluntaris de l’associació i els participants en la caminada, amb la qual s’ha volgut commemorar la diada amb l’eslògan “Jo m’hi adhereixo”.

La tinent d’alcalde i la regidora han donat suport a la tasca que realitzen des d’Alcohòlic Rehabilitats, tot recordant la importància de les campanyes preventives i informatives sobre l’ús de l’alcohol, en una societat en la qual el seu consum està tan arrelat en els seus hàbits i la seva tradició cultural.  

tracking