SEGRE

ESGLÉSIA TECNOLOGIA

El Vaticà llança un rosari digital per atreure els més joves al catolicisme

Imatge del rosari ‘intel·ligent’ batejat com eRosary.

Imatge del rosari ‘intel·ligent’ batejat com eRosary.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Vaticà ha llançat recentment un rosari intel·ligent per resar amb què confia atreure cap a la fe catòlica els joves. Aquest rosari tecnològic, batejat com “eRosary”, és un dispositiu electrònic en forma de braçalet que s’activa fent el senyal de la creu.

El dispositiu costa al voltant de 109 dòlars i està connectat a l’aplicació Click to Pray eRosary, que està dissenyada per ajudar els usuaris catòlics a resar per la pau mundial i seguir l’evangeli.

Un rosari tradicional serveix per ajudar a l’oració i la meditació, i amb els seus comptes se segueix la progressió de les oracions. El rosari digital permet als seus usuaris elegir entre tres modes de resar: el rosari estàndard, un rosari contemplatiu o el rosari temàtic.

“Aquest projecte reuneix el millor de la tradició espiritual de l’Església i els últims avenços del món tecnològic”, expliquen en un comunicat els responsables de l’aplicació Click to Pray. Al seu web afegeixen que l’eRosary “t’ajuda a estar més involucrat i concentrat en les teues oracions”.

tracking