SEGRE

COL·LECTIUS FESTA ANUAL

La Llar del Sord de Lleida compleix 66 anys i homenatja els membres veterans

La Llar del Sord, l’any passat durant la festa anual.

La Llar del Sord, l’any passat durant la festa anual.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La Llar de Persones Sordes de Lleida, situada al número 12 del carrer Venus, celebra avui el seu 66 aniversari amb una festa que homenatjarà tres dels seus membres més veterans: Sílvia Bonet, Inmaculada Roiges i el seu marit, recentment mort, Albert Casals. “La Llar celebra la seua trobada anual al gener coincidint amb la festivitat patró d’aquest col·lectiu, sant Francesc de Sales, encara que aquest any hem traslladat la celebració a causa dels canvis a la junta directiva”, va explicar Ramón Martín, secretari d’aquesta entitat.

Entre els reptes de la Llar de Persones Sordes es troba la implicació de les institucions amb aquest col·lectiu, que de vegades passa desapercebut fins i tot entre les persones amb discapacitat. Després de la recepció dels usuaris convidats a l’encontre (18.00 hores) i els parlaments dels responsables de l’associació i autoritats, els assistents podran degustar un aperitiu.

L’entitat forma part de la Federació de Persones Sordes de Catalunya i els principals objectius de l’associació, que es va fundar el 1953, són la defensa dels drets de les persones sordes, la seua integració a nivell laboral, social i formatiu i la promoció de mesures encaminades a l’eliminació de les barreres de comunicació.

tracking