SEGRE

CERTAMEN PREMSA

Nova edició del concurs periodístic Josep Pernau, dirigit als estudiants

La sala Paulo Freire va acollir ahir la presentació dels premis.

La sala Paulo Freire va acollir ahir la presentació dels premis.PAERIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La Paeria i la delegació lleidatana del Col·legi de Periodistes de Catalunya van convocar ahir el concurs periodístic Josep Pernau, que enguany arriba a la 14a edició i s’adreça als estudiants que cursen ESO, Batxillerat i cicles formatius a la ciutat.

La regidora d’Educació, Sandra Castro, i el president del Col·legi de Periodistes a Lleida, Rafa Gimena, van ser els encarregats de presentar un certamen que consistirà en l’elaboració de treballs en forma de cartes al director per als alumnes de Secundària i d’articles d’opinió, en el cas dels de Batxillerat i FP.

El concurs, que compta amb la col·laboració dels mitjans de comunicació locals per difondre els articles guanyadors, té com a objectiu oferir als joves l’oportunitat d’expressar la seua opinió sobre temes que els preocupen o els agraden, així com fomentar l’expressió escrita i el coneixement de la premsa escrita. La data límit per presentar els treballs és el dia 12 de desembre i l’acte de lliurament de premis, moment en què es donaran a conèixer els guardonats, tindrà lloc el febrer de l’any que ve a la sala de plens de la Paeria. Els premiats rebran una tauleta electrònica i els tres primers finalistes, un reproductor MP4.

tracking