SEGRE

TEATRE CERTÀMENS

Alcoletge estrenarà el 2020 el festival d'humor Mil Maneres

Quinze espectacles ompliran els carrers de la localitat del 24 al 26 d’abril

La presentació del nou festival Mil Maneres, ahir a Alcoletge.

La presentació del nou festival Mil Maneres, ahir a Alcoletge.AJUNTAMENT D’ACOLETGE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Alcoletge substituirà el festival de pallassos i bufons Buuuf!!! pel Mil Maneres, un nou certamen d’animació infantil la primera edició del qual se celebrarà entre el 24 i el 26 d’abril de l’any vinent i que inclourà més d’una quinzena d’espectacle de diferent format. La iniciativa, que comptarà amb la participació de les entitats i comerços locals, té previst animar el públic amb el xou de pallassos Marabunta, de la companyia Guillem Albà; el número de dansa sobre xanques guardonat amb dos premis Max de les Arts Escèniques Mulïer, de la Cia Maduixa; i Baobab, de La Pera Llimonera Teatre, premiat a la Mostra d’Igualada d’aquest any. Entre el programa d’activitats, destaca també l’estrena de l’última obra del clown lleidatà Jaume Jové JAM.

A banda dels espectacles a peu de carrer, el festival Mil Maneres oferirà també propostes lúdiques i educatives que complementaran l’oferta del cap de setmana amb tallers dirigits pel Centre d’Expressió Artística Solaç de Mollerussa. Per promocionar el teixit cultural, s’instal·laran espais artístics en diferents racons d’aquesta localitat, en col·laboració amb el Centre d’Art La Panera de Lleida, el CEIP Mare de Déu del Carme d’Alcoletge i les associacions veïnals. “El festival naix amb vocació d’innovar en l’àmbit de l’espectacle, la cultura i l’educació”, va destacar ahir l’alcalde, Josep Maria Gras, durant la presentació del certamen. També va destacar que “la complicitat del teixit associatiu i el voluntariat local pretén ser un referent territorial”.

El Buuuf!!! canvia de localització

El festival de pallassos i bufons a la gorra Buuuf!!! va anunciar a finals d’agost que deixava Alcoletge al no arribar a un acord amb l’ajuntament d’aquesta localitat del Segrià. Com ja va publicar SEGRE, el director artístic del Buuuf!!!, Magí Valls, va anunciar que el certamen, que tenia previst celebrar la novena edició a Alcoletge, canviarà d’emplaçament per discrepàncies en l’organització. Per la seua part, l’alcalde, Josep Maria Gras, ja va assegurar que posaria en marxa un nou festival d’humor per a tota la família que substituiria l’anterior.

tracking