SEGRE

Hotel Palacio del Obispo, una exclusiva experiència de benestar

Un hotel spa de quatre estrelles situat al centre històric del municipi de Graus (Osca) i a només una hora de Lleida.

L'Hotel Palacio del Obispo és un exclusiu hotel de 4 estrelles ubicat al Pirineu argonès.

Palacio del Obispo

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Hotel Palacio del Obispo és un exclusiu hotel de quatre estrelles ubicat al centre històric del municipi de Graus (Osca) i emplaçat en un antic palau del segle XVII.                     

Un hotel amb molta història. L'hotel rep el seu nom per ser l'antiga residència del bisbe Esmir, que provenia d'una familia de llinatge noble i que fou bisbe de Graus durant el segle XVII. Aquest es feu construir un espectacular palau en ple centre, en un entorn tranquil i privilegiat que ara és ideal per al descans i benestar dels nostres clients. En la reforma es van conservar els elements arquitectònics originals del palau i la decoració, moderna i actual, es va fer seguint l'estic clàssic de l'hotel i mantenint l'originalitat en cada element.     

Restaurant El Criticón, un plaer per als sentits. El nostre restaurant El Criticón rep el nom de l'obra més coneguda del famòs escriptor del segle d'or espanyol, Baltasar Gracián, al que hem volgut retre un homenatge ja que va residir a Graus i va mantenir una especial amistat amb el bisbe Esteban Esmir, antic propietari del palau. Una sala acollidora, clàssica i luxosa que li permetrà gaudir de la cuina del xef en un entorn immillorable. El xef ens proposa una cuina típica del pirineu aragonès, sana, sostenible i original, basada en la tradició i en la gastronomia local sense perdre de vista les noves tendències culinàries.                                               

L'spa. Un agradable spa amb piscina i sauna, on relaxar-se després d'un llarg dia o gaudir de tractaments de fisioteràpia com diferents massatges.

Hotel Palacio del Obispo Plaza Coreche, 2  22430 Graus (Huesca) Tel. +34 974 54 59 00 info@palaciodelobispograus.com  www.palaciodelobispograus.com

Una de les habitacions de hotel les quals disposen de bany privat, TV de pantalla plana, nevera, calefacció, aire acondicionat, telèfon i wifi entre altres

Palacio

La sala del restaurant 'El Criticón' és un lloc agradable on degustar plats tradicionals actualitzats de la cuina aragonesa.

Obispo

L'spa és ideal per relaxar-se i gaudir de diferents tractaments de fisioteràpia.

Obispo

tracking