SEGRE

GUIA

El Força Lleida de bàsquet va visitar el centre educatiu Torre Queralt

Els alumnes de l’IE Torre Queralt, al costat dels jugadors del Força Lleida durant la visita de dimarts al pati del centre educatiu.

Els alumnes de l’IE Torre Queralt, al costat dels jugadors del Força Lleida durant la visita de dimarts al pati del centre educatiu.IE TORRE QUERALT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Eric Stutz i Agustí Sans, jugadors del Força Lleida de bàsquet, i el director tècnic, Joaquín Prado, van visitar dimarts el centre educatiu del barri de Secà de Sant Pere de Lleida, Torre Queralt. Els alumnes es van reunir a l’aula del menjador per assistir a una xarrada en la qual els van explicar quin era el mètode que els servia per ser millors com a jugadors de bàsquet. També els van narrar els seus hàbits diaris d’entrenament, d’alimentació i descans, i els alumnes van poder resoldre tots els dubtes que els van sorgir. Per finalitzar l’activitat, van tenir l’oportunitat de jugar amb ells a bàsquet al pati de l’escola. Va ser una gran experiència per als alumnes, ja que van quedar molt contents amb la seua visita.

tracking