SEGRE

EQUIPAMENT SALUT

BonÀrea obre un centre mèdic per als seus 5.000 empleats

Nou equipament a Guissona amb la col·laboració de la mútua Fremap

Jaume Alsina, al centre de la imatge, durant l’obertura del nou centre d’assistència mèdica.

Jaume Alsina, al centre de la imatge, durant l’obertura del nou centre d’assistència mèdica.X.S.

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El president del grup alimentari Guissona, Jaume Alsina, va inaugurar ahir a les instal·lacions de bonÀrea Fundació de Guissona el centre mèdic assistencial de Fremap, el segon que té a Lleida. Donarà cobertura sanitària als més de 5.000 treballadors que té bonÀrea, a més de les empreses de la zona associades a aquesta mútua col·laboradora de la Seguretat Social. Durant l’acte d’inauguració, Alsina va manifestar que Guissona aporta molt a la societat, “servim cada dia dos milions de menjars al dia. És un treball possible gràcies a les més de 5.000 persones que hi treballem de forma directa, i als agricultors i ramaders del territori”.

Per a Alsina, “tenint en compte el que Guissona genera, és la localitat que té menys privilegis. És com Madrid o Barcelona, però al revés”. Va fer aquesta crítica fent referència a la precària situació de les infraestructures viàries de la zona, que en nombroses ocasions ha reivindicat el seu grup, i per la situació límit dels equipaments educatius i sanitaris. Les noves instal·lacions tenen una superfície de 275 metres quadrats. S’ha d’assenyalar que fa dos anys bonÀrea Fundació va obrir també a la seu de Guissona un centre mèdic d’especialistes amb el grup Quirónsalud. A l’acte l’alcalde, Jaume Ars, va agrair a bonÀrea el compromís amb la localitat tant en els temes d’ocupació com en l’àmbit de salut i ensenyament. Per part de Fremap, el director de Relacions Institucionals, Albert Cunillera, va recordar que tant Fremap com bonÀrea van nàixer a partir de l’esforç de la gent de les zones agrícoles i ramaderes.

Una inversió de 300.000 euros

Les noves instal·lacions tenen una superfície de 275 metres quadrats i Fremap hi ha invertit més de 300.000 euros. El centre assistencial consta d’una consulta mèdica, una sala de cures i diferents sales com les de radiografies i de fisioteràpia, entre d’altres. A més, disposa d’una àrea d’admissió i administració, sala d’infermeria i despatx de direcció. Estarà oberta al públic des de les 8.00 fins a les 20.00 hores i comptarà amb un equip de dos metges, dos ATS, un auxiliar mèdic i un fisioterapeuta, a banda del personal administratiu.

tracking