SEGRE

LLEURE FESTIVALS

Màgia, rialles i il·lusionisme

A la tercera jornada del Lleida Tardor Màgica, que acaba avui

Espectacle ‘Avui... pollastre’ dels pallassos Puffy & Didí, ahir al Teatre de l’Escorxador.

Espectacle ‘Avui... pollastre’ dels pallassos Puffy & Didí, ahir al Teatre de l’Escorxador.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Cordes que es deslliguen màgicament, hipnosi o cèrcols que s’entrellacen sense cap explicació. Aquests van ser alguns dels trucs que ahir van sorprendre el públic que va assistir a la dotzena edició del festival Lleida Tardor Màgica, organitzat per l’Associació de Mags i Il·lusionistes de Lleida (AMIL) al Teatre de l’Escorxador. Una xocolatada popular i un taller de màgia per a petits i grans van obrir la jornada d’ahir seguits de l’espectacle Avui... pollastre dels pallassos Puffy & Didí que va entretenir el públic amb les seues bromes màgiques.

Tanmateix, el plat fort del dia va arribar a la tarda de la mà de la maga Melanie, professora de l’acadèmia del Mag Lari, col·laboradora de TVE al programa Hora punta i actual concursant de Got Talent, amb el seu espectacle Enchantée. Finalment, a la nit estava previst un sopar al restaurant Zacaris en el qual, a l’acabar, tindria lloc una sessió de màgia golfa.

Tallers de màgia per a escoles i per a persones amb discapacitat, estrenes d’aquesta edició

L’edició d’enguany del Lleida Tardor Màgica, que acaba avui, ha ofert per primera vegada tallers en col·legis i associacions que treballen amb persones amb discapacitat. En aquest sentit el Mag Adriaco, integrant d’AMIL i un dels organitzadors del certamen, va explicar que per a ells “ha estat una sensació increïble”. “Veure les cares als nens o ensenyar màgia a persones amb capacitats diferents és una experiència difícil de millorar”, va assegurar Adriaco. Així mateix, el mag també va pronosticar que “segurament” superarien el nombre de visitants respecte a l’edició anterior.

La màgia continua avui amb la gala familiar (12.00 hores) i amb l’espectacle Mag Màgia, del Premi Mundial de Màgia, Gran Premio Nacional i Vareta de Plata de Montecarlo, Enric Magoo a les 18.30 hores.

tracking