SEGRE

MEMÒRIA OBITUARIS

Emotiu homenatge a Maria Jesús Cabau

El col·legi Lestonnac va organitzar ahir un acte en memòria de la que va ser la directora durant 25 anys || També va ser Defensora dels Drets de la Infantesa de la Paeria

Nombroses persones van assistir ahir a l’homenatge a l’exdirectora del Lestonnac Maria Jesús Cabau.

Nombroses persones van assistir ahir a l’homenatge a l’exdirectora del Lestonnac Maria Jesús Cabau.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La capella del col·legi Lestonnac de Lleida va acollir ahir un emotiu homenatge a la que va ser la directora durant 25 anys, Maria Jesús Cabau, que va morir el 4 de setembre als 71 anys. L’acte, al qual van assistir al voltant de 250 persones, va constar de dos parts. A la primera es va celebrar una eucaristia en record de Cabau coincidint amb la festivitat del centre la Verge Nena. Posteriorment, nombroses persones, entre les quals hi havia familiars, amics, exalumnes i companys de feina, van recordar la seua tasca al capdavant de Lestonnac i van lloar-ne el caràcter solidari. “Volíem retre-li un homenatge digne, que estigués a l’altura i crec que ho hem aconseguit, ha estat molt bonic i emotiu”, va explicar l’actual director del centre educatiu, Josep Tarragó. Així mateix, durant l’acte també es van llegir diversos poemes, un vídeo va resumir la trajectòria de Cabau i es va organitzar un petit refrigeri per brindar per la seua memòria.

A més d’estar lligada durant 25 anys al Lestonnac, Cabau també va exercir de Defensora de la Infància i l’Adolescència de la Paeria des del 2017, quan va ocupar el càrrec que havia deixat vacant Maria Burgués. El mes d’agost passat, a penes un mes abans de morir de sobte, al seu poble natal, Sunyer, Cabau va ser rellevada per Iman Benataya.

tracking