SEGRE

L'associació Ap! Lleida premia avui a la Seu Vella deu dones que destaquen en el sector empresarial

L’associació Ap! Lleida premia avui a la Seu Vella deu dones que destaquen en el sector empresarial de Ponent || Reconeixement també per a Plusfresc, Jericó i l’equip AEM Femení A

L'associació Ap! Lleida premia avui a la Seu Vella deu dones que destaquen en el sector empresarial de Ponent

L'associació Ap! Lleida premia avui a la Seu Vella deu dones que destaquen en el sector empresarial de Ponent

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Associació Professional d’Empresàries de Lleida distingeix avui l’èxit professional de deu lleidatanes. Ho farà amb l’entrega dels XIII premis AP! Lleida, la cerimònia del qual tindrà lloc a la Seu Vella. Les guardonades són Sonia Plana, en la categoria de Planificació, Adaptació, Estratègia, Innovació i Exportació; Gemma Arnillas, a la Millor Empresària Agroalimentària; Montse Pujol, a l’Empresària de l’Any; Sabina Pedrós, a la Periodista que ha contribuït a mostrar la realitat econòmica i social femenina; Cristina Forcada, a la Millor Empresària de Comerç; Mireia Serra (Lily Brik), a l’Activitat Artística o Cultural més representativa; Gemma Prenafeta, a l’Emprenedora Jove; Marina Barranco, a l’Estudiant més brillant de la Universitat de Lleida; Maylos Rodrigo, a la Trajectòria i Recerca investigadora, i Paquita Campanya, que rebrà el reconeixement especial Dona Emblemàtica. Els premis d’aquest any també distingiran les integrants de l’equip AEM Femení A, com a Millor Equip Esportista; l’empresa lleidatana Plusfresc, per la seua tasca a favor de la igualtat d’oportunitats en l’àmbit laboral i la conciliació familiar i personal; i la Fundació Jericó, per atendre els col·lectius més vulnerables de la societat.

Segons va explicar la presidenta de l’entitat organitzadora d’aquests premis, Laia Rogel, per primera vegada les guardonades rebran un carnet per associar-se durant un any de forma gratuïta a Ap! Lleida, que visibilitza l’èxit de les lleidatanes en diferents àmbits. També com a novetat, la joiera Elisenda Santacreu prendrà el relleu de marca Tous en la creació de l’estatueta que rebran les premiades, “una estàtua joia que contindrà un collar personalitzat per a cada homenatjada”, va dir Rogel. El jurat ha seleccionat les guanyadores entre trenta candidates.

Catorze anys atenent empresàries i directives “Després de tretze anys, els premis Ap! Lleida han aconseguit consolidar-se com un dels reconeixements més importants al talent femení a les Terres de Ponent.” Així s’expressa la presidenta de l’Associació Professional d’Empresàries de Lleida de la qual formen part més d’un centenar d’empresàries i directives de la província de Lleida. L’entitat va nàixer l’any 2005 amb l’objectiu de ser un punt de trobada per a professionals i emprenedores, per tal de posar en comú inquietuds i sinergies. A més d’oferir un espai de trobada en el qual poder desenvolupar capacitats comercials i de desenvolupament personal, Ap! Lleida és una comunitat que també promou el networking entre clients i empreses col·laboradores. La festa anual de l’entitat, en la qual participen al voltant de 300 persones, destaca la vàlua professional de les lleidatanes. “Tenim la sort de comptar amb grans dones al nostre territori i la nostra tasca com a entitat que representa el sector empresarial femení és descobrir-les i reconèixer-les”, va explicar Rogel, mentre va apuntar que “el jurat ho té molt difícil per escollir entre tot el talent”.

tracking