SEGRE

INICIATIVES ESCOLA JOAN XXIII

Les Borges ven 400 óssos de peluix en solidaritat amb els afectats per les riuades

Nens del Joan XXIII amb els óssos de peluix solidaris.

Nens del Joan XXIII amb els óssos de peluix solidaris.AMPA ESCOLA JOAN XXIII LES BORGES

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’escola Joan XXIII de les Borges Blanques ha rebut un regal inesperat. Es tracta de 400 óssos de peluix donats per un comerç de Salou afectat per les riuades del mes d’octubre passat. Segons va explicar Vanessa Martí, de l’Associació de Mares i Pares d’Alumnes (Ampa) del centre, la botiga va quedar afectada per les inundacions i els seus propietaris van decidir donar els peluixos ja que no es podien comercialitzar. Per transformar el desastre de les riuades en una acció solidària, un grup de famílies d’aquesta escola “estem recuperant i netejat els joguets per vendre’ls de forma solidària”, va apuntar.

Els diners recaptats aniran destinats a la fundació La Marató de TV3, que aquest any dedicarà els fons a la investigació de les malalties minoritàries. Part de la recaptació també anirà destinada a la reconstrucció de les zones de les Borges Blanques i les Garrigues afectades per les riuades. “Dóna bo i omple d’orgull veure les famílies cedint rentadores, temps i ganes d’ajudar”, van explicar des del grup de pares a través de les xarxes socials.

Els óssos de peluix solidaris estaran a la venda en la parada que l’AMPA instal·larà en l’escola durant la celebració de la festa solidària a favor de La Marató, el 29 de novembre.

tracking