SEGRE

GASTRONOMIA RECONEIXEMENTS

Un restaurant del Pla d'Urgell aconsegueix la distinció Trip Advisor

Un menú dedicat al Boss per celebrar la distinció de Trip Advisor || El restaurant compleix aquest any el 30è aniversari

Santi Aubach (xef del restaurant), Encarna Calafell i Josep Maria Pons.

Santi Aubach (xef del restaurant), Encarna Calafell i Josep Maria Pons.COMUNICANT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El Restaurant L’Estoneta de Vilanova de Bellpuig, regentat per Josep Maria Pons, impulsor del famosos festival dedicat a Bruce Springsteen No Surrender, ha estat guardonat amb el Certificat d’Excel·lència de Trip Advisor 2019. Els establiments d’hostaleria només poden aconseguir aquest premi si durant almenys 12 mesos han rebut crítiques molt positives i, a més, durant aquest període de temps han mantingut una puntuació general de 4,5 estrelles sobre 5 i compten amb un mínim d’opinions al seu perfil de Trip Advisor.

Per celebrar aquest reconeixement, que coincideix amb els 30 anys del restaurant, L’Estoneta elaborarà un menú gastronòmic (36,90 €), que inclourà caragols, pop cruixent i magret d’ànec, entre d’altres. Tanmateix, el plat fort del menú són les postres, dedicades, com no podia ser de cap altra manera, al músic nord-americà, un pastís de formatge tal com li agrada al Boss.

L’any 1989 Josep Maria Pons, després d’acabar els estudis en hostaleria, va agafar les regnes del negoci, juntament amb la seua mare Encarna Calafell i el seu pare Casimiro Pons, que fins a aquell moment havien estat els encarregats del restaurant. Atesa la passió dels tres membres de la família per la música de Bruce Springsteen van decidir anomenar-lo L’Estoneta Sala Boss.

tracking