SEGRE

INICIATIVES COOPERACIÓ

Lleida Solidària ajuda el Senegal i Burkina Faso

Un magatzem i una fossa sèptica, projectes de la fundació del Col·legi d’Aparelladors || Sensibilització escolar, un altre objectiu

La fundació aixeca un magatzem agrícola al Senegal.

La fundació aixeca un magatzem agrícola al Senegal.FUNDACIÓ LLEIDA SOLIDÀRIA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

La construcció d’un magatzem agrícola a Podor (Senegal) o una fossa sèptica en un centre sanitari d’Ouagadougou (Burkina Faso) són els dos projectes principals que du a terme la Fundació Lleida Solidària (FLS) vinculada al Col·legi d’Aparelladors i Arquitectes Tècnics de Lleida, durant aquest 2019.

Segons va explicar ahir el president de l’entitat, Jordi Arqué, la construcció del magatzem al Senegal és possible gràcies al finançament que aporta la Paeria i a la col·laboració de l’Associació Cultural Fedde-bamtaare Pulaar i als senegalesos residents a Lleida. El projecte a Burkina Faso a l’Emsimision Training Medical també està finançat per l’ajuntament de Lleida, que ha subministrat al centre sanitari un grup electrogen i està pendent d’habilitar un crematori per a material mèdic utilitzat. Dos membres del Col·legivan viatjar fins als països africans per supervisar les construccions.

D’altra banda, Arqué també va informar que l’entitat ha iniciat recentment un cicle de tallers de sensibilització a les escoles lleidatanes per conscienciar els alumnes sobre la importància de la cooperació internacional.

La fundació aixeca un magatzem agrícola al Senegal.

La fundació aixeca un magatzem agrícola al Senegal.FUNDACIÓ LLEIDA SOLIDÀRIA

tracking