SEGRE

COMUNICACIÓ AUDIÈNCIES

SEGRE manté el seu lideratge a Ponent

Suma 68.000 lectors a tot l’Estat, segons la tercera onada de dades de l’Estudi General de Mitjans, gairebé quatre vegades més que el seu immediat perseguidor, ‘La Vanguardia’

Un lector de SEGRE en un quiosc.

SEGRE manté el seu lideratge a Lleida, segons l'EGMSegre

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una nova onada de dades de l’Estudi General de Mitjans (EGM), la tercera de l’any (del febrer al novembre), torna a posar de manifest una vegada més el lideratge indiscutible de SEGRE a les comarques de Ponent. Amb 68.000 lectors diaris en el conjunt de l’Estat, continua sent la capçalera lleidatana més llegida d’Espanya. En el conjunt de Catalunya, SEGRE arriba fins a les 67.000 persones mentre que a la capital de Lleida són 66.000 els lectors amb els quals compta.

A Ponent, el seguidor més immediat és La Vanguardia, que ha perdut 2.000 lectors i es queda en 19.000, gairebé quatre vegades menys que SEGRE. La resta de competidors a la província se situen encara més lluny: El Periódico amb 11.000 lectors; Ara amb 6.000 i El País també amb 6.000 lectors diaris.

Així, aquestes xifres situen SEGRE al lloc número 40 en el rànquing estatal de capçaleres (d’informació generalista) i el 6 a Catalunya, per sobre d’altres diaris regionals com el Diari de Tarragona, Regió 7 o el Diari de Girona. Així mateix, de l’estudi d’audiències també destaquen les dades corresponents al suplement dominical de SEGRE, Lectura, que compta amb un total de 20.000 seguidors setmanals, 1.000 més que en l’anterior onada.

Respecte a les ràdios, RAC1 continua sent l’emissora més escoltada a la província de Lleida (i també a Catalunya) amb 56.000 oients, seguida de Catalunya Ràdio (51.000) i la cadena SER amb 15.000 oients.

tracking