SEGRE

INICIATIVES OCUPACIÓ

Cuina inclusiva per a usuaris de Down Lleida

Taller amb empresaris al restaurant La Boscana de Bellvís

Foto de família dels participants, ahir al taller gastronòmic a La Boscana de Bellvís.

Foto de família dels participants, ahir al taller gastronòmic a La Boscana de Bellvís.RED FLAVORS

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Sis usuaris de l’associació Down Lleida i diversos empresaris lleidatans van participar ahir en un taller gastronòmic al restaurant La Boscana de Bellvís, que recentment ha renovat l’estrella Michelin, per visibilitzar el talent de les persones amb discapacitat i potenciar la seua inserció laboral. Durant l’activitat Cuinant entre amics, organitzada per la fundació Mapfre en col·laboració amb la Coell i l’entitat que atén les persones amb síndrome de Down, els participants van elaborar diversos plats sota la batuta del xef Joël Castanyé.

Aquest taller s’emmarca en el programa Juntos Somos Capaces, que des de fa més de vuit anys col·labora amb entitats socials i associacions empresarials amb l’objectiu de fomentar la integració laboral de les persones amb alguna discapacitat intel·lectual.

A Catalunya, la iniciativa ha propiciat crear més de cinc-centes ofertes d’ocupació i introduir al món laboral un total de 480 persones i, per la seua banda, al conjunt de l’Estat ha fet possible que aproximadament 4.000 persones hagin trobat una oportunitat professional.

A l’acte d’ahir també van assistir Javier Raga, representant de Fundació Mapfre; Josep M. Gardenyes, president de la Coell; Josep M. Borràs, vicepresident de Down Lleida; i Ramon Cónsola i Mercè Carulla, de la Diputació.

tracking