SEGRE

FIRES

Les figuretes del Playmobil arriben a Lleida

El pavelló 4 dels Camps Elisis acull fins al diumenge la segona edició de LleidaClick

Les figuretes del Playmobil arriben a Lleida

Les figuretes del Playmobil arriben a Lleida©Ajuntament de Lleida

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Aquest dissabte s'ha inaugurat la segona edició de LleidaClick, la fira de col·leccionisme Playmobil de Lleida, que ha obert les portes amb onze expositors procedents de Catalunya, Andalusia, Madrid, Aragó, Alemanya i Bèlgica, i amb 18 diorames de gran format, centrats en temes històrics, nadalencs o relacionats amb Lleida, els quals contenen un total de 8.000 figures humanes i d’animals.

La previsió inicial és arribar al diumenge, dia de tancament del saló amb els 8.000 visitants de la primera edició, essent la tipologia del visitant un públic familiar i de col·leccionisme, tal com s’està confirmant al cap de poques hores d’obrir portes al Pavelló 4 de Fira de Lleida.

Durant la inauguració, el tinent d’alcalde Paco Cerdà ha destacat que Lleidaclick “és una fira dinàmica i molt interessant, amb molt potencial de públic, idònia per a la gent que no marxa de pont, una fira familiar que és l’antesala perfecta al Nadal i a Cucalòcum”. 

També han assistit a l’acte d’inauguració els regidors Regina Cairol, que també ho ha fet com a diputada provincial, Ignasi Amor, Cristina Morón, José Luis Osorio i Marisa Xandri, a més del president de la Cambra de Comerç, Jaume Saltó, i del director de Fira de Lleida, Oriol Oró.

Per la seva part, l’organitzador del saló, Ignasi Puig, ha afirmat que “aquesta és una fira que estimula la creativitat, amb un gran potencial didàctic i pedagògic, atractiva per a tots els membres de la família, sigui quina sigui la seva edat”.

Puig ha incidit que els clicks són ja una joguina de culte per a tots aquells que hi van jugar als anys 70, i amb una varietat de continguts tan gran que fa que “qualsevol nen de qualsevol edat pugui trobar una temàtica que l'interessi”.

També ha comentat que aquesta fira té dos factors favorables, la bona acollida que va tenir la primera edició i l’estrena recent del film Playmobil: la pel·lícula, i que l’objectiu de l’organització és convertir-la en un referent en l’àmbit clickaire. 

LleidaClick compta també amb una exposició de 10 figures Playmobil gegants (de 165 centímetres), que són autèntiques peces de col·leccionisme, ja que n’hi ha molt poques unitats de cada model arreu del món.

Els organitzadors han posat en marxa el Concurs del Click Amagat, en el qual els visitants han de trobar 3 personatges molt coneguts pel públic infantil (la Malèfica, l’Spiderman i 3 figures de la Patrulla Canina) entre els 18 diorames exposats.

L’horari de la fira va de 10 del matí a 20 del vespre i el preu d’entrada és de 3,5 € (gratuït per als infants de fins a 2 anys).

Les figuretes del Playmobil arriben a Lleida

Les figuretes del Playmobil arriben a Lleida©Ajuntament de Lleida

tracking