SEGRE

LLEURE PARCS INFANTILS

El Cucalòcum posarà a prova l'enginy dels nens amb una 'escape room'

Als Camps Elisis, a partir del 27 de desembre

28a edició del parc infantil i juvenil de Nadal a Lleida

Cucalòcum 2018Amado Forrolla / Magdalena Altisent

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les vacances de Nadal a Lleida són sinònim de diversió de la mà dels salons de joc Cucalòcum i Cucaesport que, a partir del dia 27 de desembre i fins al 4 de gener, oferiran més de cinquanta propostes lúdiques als pavellons 3 i 4 dels Camps Elisis. Com a novetat, el parc comptarà per primera amb una escape room familiar que, al costat de la iniciativa Movem peça amb l’Acadèmia d’Escacs Josep Oms, promet posar a prova l’enginy dels més petits.

A més de l’activitat Menjar bé és divertit de l’AECC-Catalunya contra el Càncer, el Gremi de Forners de Lleida oferirà DIVERSOS tallers d’elaboració de panets que els petits forners podran emportar-se a casa seua. Els castells inflables, el jumping i l’activitat Pinta amb Divermàgic es complementaran amb les activitats del Cucaesport, que oferirà diverses sessions d’handbol, tenis taula, hoquei, futbol sala, golf o malabars. El saló de jocs també rebrà la visita del Carmarlenc, el patge real que el dia 2 de gener a les 11.00 hores recollirà les cartes dels nens i nenes amb els seus millors desitjos per a Ses Majestats.

L’entrada té un preu de 4,5 euros per als nens més grans d’un any i dos per als adults.

En el marc de la presentació del parc infantil, els organitzadors van entregar ahir a Alba Vila, del col·legi Lestonnac, el primer premi del concurs del cartell promocional. Andrea Estera Motosan, del Pràctiques II de Lleida, va quedar en segona posició, mentre que Elizabet Domínguez, de l’Escola Pardinyes de Lleida, va quedar tercera.

Per la seua part, a Alpicat, els nens s’ho passaran d’allò més bé al Parc de Nadal, que se celebrarà del dia 27 al 30 de desembre al pavelló municipal i comptarà amb pintacares, tallers de manualitats, castells inflables i un espai de realitat virtual amb videojocs.

Campanya solidària a l’Alt Urgell de recollida de joguines

Càritas Urgell, en col·laboració amb unes altres sis entitats de l’Alt Urgell, repeteixen per cinquè any consecutiu la campanya de recollida de joguets El món és màgic, si tots els infants tenen joguines. La iniciativa és una crida a la col·laboració de totes les famílies que disposen de joguets en desús i en bon estat o articles nous perquè puguin ser regalats a nens i nenes que es troben en situació de vulnerabilitat social o bé econòmica. Com a novetat d’enguany, els participants a la iniciativa també podran realitzar una donació econòmica per poder comprar joguets nous. L’any passat un 43% dels 369 articles van haver de ser descartats al no estar en bon estat.

28a edició del parc infantil i juvenil de Nadal a Lleida

Cucalòcum 2018Amado Forrolla / Magdalena Altisent

tracking