SEGRE

VIRALS

Una felicitació nadalenca de Vox Cádiz es fa viral en ser els tres Reis Mags blancs

Fonts del partit han explicat a Europa Press que es tractava d’un esbós i a més han assenyalat que la foto dels tres Reis Mags havia estat agafada d’un banc d’imatges

Una felicitació nadalenca de Vox Cádiz es fa viral en ser els tres Reis Mags blancs

Una felicitació nadalenca de Vox Cádiz es fa viral en ser els tres Reis Mags blancs

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una felicitació nadalenca de Vox Cádiz, enviada per "una filtració malintencionada" en "ser un esbós", segons el partit, s’ha fet viral en el matí d’aquest dimecres per xarxes socials i Whatsapp en aparèixer a la foto triada els tres Reis Mags de pell blanca. Posteriorment, el partit ha enviat la felicitació oficial que volia al principi.

Fonts del partit han explicat a Europa Press que es tractava d’un esbós i a més han assenyalat que la foto dels tres Reis Mags havia estat agafada d’un banc d’imatges. Així mateix, han incidit que s’ha tractat d’"una filtració malintencionada".

No obstant això, malgrat l’"error" solucionat, ha donat temps perquè la imatge es fes viral. Així, fins el mateix alcalde de Cadis, José María González, s’ha pronunciat en el seu compte oficial de Twitter afirmant: "És terrible que precisament aquesta terra que beu de cinc arrels, entre elles l’afrodescendent, es tergiversi la història, s’estengui el racisme fins en les tradicions populars. Així és l’odi de l’extrema dreta".

A partir d’allà, els comentaris a les xarxes socials es compten per centenars, des dels que critiquen Vox per "buscar la polèmica" fins els que creuen que "hi ha desenes d’imatges i frescos antics de tres reis blancs des de fa segles".

tracking