SEGRE

CONCURSOS DISSENY

IMATGES | La gala dels Vestits de Paper de Mollerussa

La consellera de Cultura presideix la vetllada de Mollerussa || Premis a la millor model i als complements destacats

Els vestits guanyadors van desfilar junts durant la clausura del certamen.

Els vestits guanyadors van desfilar junts durant la clausura del certamen.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Unes 600 persones van assistir dissabte a la nit a la gala del 56è Concurs de Vestits de Paper de Mollerussa, que es va celebrar al teatre L’Amistat. La recreació d’un vestit de l’emperadriu Maria

Feodorovna del 1880, presentat per la Llar de Jubilats Joan Bañeres i Cateure d’Alguaire en època; una peça inspirada en la deessa Sanay, ideada per la modista dels Arcs Natalia Ermakova en fantasia; i un vestit de festa fet amb 600 pompons de fil de paper en moda actual, de la modista de Balsareny Anna Bonals, van ser els guanyadors dels primers premis (vegeu SEGRE d’ahir). L’entrega de premis la va presidir la consellera de Cultura, Mariàngela Vilallonga. També es va entregar el reconeixement a la millor model que concedeix la revista Pasarela de Asfalto, que va ser per a Mireia Pon, que va desfilar Essència de Gaudí, segon en moda actual de Josefina Xufré i Laia Pon. En la categoria Emergent’s (per a dissenyadors menors de 30) l’agència de viatges Ilertravel de Mollerussa va entregar el premi al millor complement al vestit de fantasia Fusió, de Mireia Panisello, d’Amposta. Així mateix, l’Escola Museu d’Origami de Saragossa va entregar per primera vegada un premi que va ser per a la modista de Cambados Eva Soto, que va presentar el disseny 5+6. En total es van repartir uns 15.000 euros en metàl·lic.

El jurat el va presidir el dissenyador valencià Miquel Suay juntament amb el director de la revista Pasarela de Asfalto Luxury Edition, Francisco José Pavón; la periodista Teresa Berengueras; el gerent de Metalúrgica Folch de Montbrió del Camp Josep Maria Folch; la dissenyadora de vestits de núvia Alba Minguella de Tàrrega i el president del Grupo Zaragozano de Papiroflexia Felipe Moreno. De Mollerussa, Enric Gràcia i Teresa Cardona, del comitè organitzador, i Josep Miquel Varea, com a secretari.

tracking