SEGRE

ESNOTICIA

Benasc reparteix un pessic d'un quart i dos cinquens premis

El sorteig deixa un total de 32.000 € en aquesta localitat oscenca

Un venedor de loteria de Saragossa celebra haver venut dècims del tercer i el cinquè premi.

Un venedor de loteria de Saragossa celebra haver venut dècims del tercer i el cinquè premi.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Una administració de Benasc va ser l’encarregada de repartir ni més ni menys que dos premis del sorteig de Nadal. En concret, va repartir 32.000 euros amb part d’un quart, corresponent al número 49797, i dos cinquens, el 06293 i el 74770. El responsable, Cristian Bielsa, va vendre un dècim dels tres premis i va detallar que alguns van ser venuts per terminal i, almenys un, a un veí de la localitat.

En aquest sentit, Bielsa va relatar que Benasc és una zona molt turística gràcies a les pistes d’esquí, per la qual cosa es despatxa molta loteria. De fet, no és la primera vegada que entreguen un premi. “Estem molt contents, segueix la ratxa, portem repartint premis des de l’any 2000.” Aquell any van donar un segon premi de la Primitiva i part del segon premi del Nen l’any 2013. Fa vint anys que la seua mare, María Jesús Porte, ven loteria des d’aquesta administració.

El responsable va assegurar que el premi està repartit, encara que almenys un ha tocat a un veí

Per això, “estem rebent moltes trucades de veïns que normalment ens compren loteria per felicitar-nos per haver repartit part d’aquest cinquè premi”. Es tracta de l’últim gran premi de tot el sorteig.

A Osca capital també es va vendre una sèrie del cinquè 69823, i en un estanc del carrer de Menéndez Pidal, un dècim del tercer premi. Així mateix, a Aïnsa i Jaca es va vendre el número 81610, un cinquè premi. A l’administració número 2 de l’avinguda Central d’Aïnsa, es van distribuir 24.000 euros en quatre dècims, mentre que al carrer Major de Jaca es va vendre un únic dècim dotat amb 6.000 euros. Així mateix, val a destacar que gran part de la grossa, el 26590 que va tocar a Salou, va portar la sort a molts aragonesos que van adquirir paperetes d’aquest primer premi a través del la casa regional El Cachirulo de Reus.

tracking