SEGRE

ESNOTICIA

El segon premi tria Madrid, on deixa més de 165 milions d'euros

Deu localitats han estat afortunades amb el 10989, amb 1.250.000 euros la sèrie

Els responsables de l’administració de Màlaga que va repartir part del segon celebrant el premi.

Els responsables de l’administració de Màlaga que va repartir part del segon celebrant el premi.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El segon premi, corresponent al número 10989, va elegir ahir la comunitat de Madrid per deixar el gran pessic: 167,5 milions d’euros, repartits majoritàriament per una administració del barri de Chamartín. L’administració de loteria número 31, ubicada al carrer de Félix Boix, va ser l’encarregada de repartir entre desenes de treballadors de les oficines de la zona un total de 127,5 milions d’euros, segons van explicar els seus responsables. Per la seua part, l’administració número 3 d’El Escorial va distribuir 37,5 milions. Una de les veïnes premiades, Anabel, cridava d’alegria perquè, segons va apuntar, aquest premi “és el somni” de la seua vida. “El meu marit està malalt d’un càncer i no tenim casa, em compraré una casa i estic convençuda que això ens ho ha donat Déu”, va explicar. La prestigiosa Doña Manolita també va repartir 2,5 milions entre els seus clients gràcies a aquest número, dotat d’1.250.000 euros la sèrie.

Així mateix, el 10989 va deixar 13,5 milions d’euros en Fuente del Maestre, a Badajoz, on es van vendre deu sèries completes i vuit dècims. Altres localitats afavorides amb aquest premi van ser Coria, Fosangrada i Vigo, on es va vendre una sèrie completa i el responsable de vendre’l va reconèixer que era tan feliç com si ell mateix hagués estat un dels afortunats.

Aquest premi tampoc va oblidar el sud d’Espanya, en concret Màlaga, on l’administració La Gata Loca va repartir 1.250.000 euros i la responsable de l’establiment va afirmar que estava satisfeta perquè ha plogut la sort en un barri “molt humil”.

La Bruixa d’Or de Sort reparteix més d’un milió d’euros amb una sèrie

L’administració La Bruixa d’Or de Sort, una de les que més dècims venen a tot Espanya i que habitualment aconsegueix premis importants, va vendre una sèrie del 10989, dotada amb 1.250.000 euros. La majoria d’aquests dècims es van vendre en finestreta. També a Montgat, a Barcelona, van repartir una sèrie del 10989. Una de les anècdotes del dia la va protagonitzar el fill de la venedora de loteria que va repartir la sort, ja que no es va quedar amb el número premiat i segons la seua mare l’home “està desesperat”. A l’administració van demanar més números acabats en 9 i 5.

tracking