SEGRE

ESNOTICIA

La grossa matina per repartir milions a Tarragona i Alacant

El centre aragonès El Cachirulo de Reus reparteix 80 sèries del primer premi

Un grup de persones al celebrar ahir la grossa davant del centre aragonès El Cachirulo de Reus.

Un grup de persones al celebrar ahir la grossa davant del centre aragonès El Cachirulo de Reus.EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El sorteig extraordinari de Nadal acabava de començar quan Noura i Elisabeth van cantar la grossa, que va ser per al número 26590. Eren les 09.19 hores d’ahir i el premi, de 400.000 euros al dècim, va sorprendre els afavorits i els espectadors.

El pati de butaques es va aixecar en ple i també van saltar d’alegria, des de Tarragona, els socis del centre aragonès El Cachirulo de Reus, on es van repartir 80 sèries (320 milions) de les 90 que hi havia a l’administració número 1 de Salou per dividir-ho en participacions de 5 euros. Els responsables de l’entitat van assegurar que han repartit sort per tota la ciutat i en pobles d’Aragó, a través de turistes i familiars. Les celebracions del premi a Reus van ser a ritme de jota.

Cinc sèries més del Gordo es van vendre a Barcelona i dos més a Súria, amb la qual cosa a Catalunya s’haurien repartit més de 388 milions d’euros de la grossa. A Salamanca es van distribuir 25 sèries a l’administració d’un centre comercial. Bona part se la va endur una escola de judo, que va vendre 200 dècims en participacions de 5 euros, segons el propietari, Francisco Vall, emocionat per haver-lo distribuït entre 60 alumnes.

Però aquests no van ser els únics afortunats, perquè la grossa també va caure a Sant Vicent del Raspeig (Alacant), on se’n van vendre 19 sèries. El bar Pepe va repartir 60 dècims (24 milions) i deu els va regalar el propietari, Basilio Suárez, a empleats i clients, l’últim ahir, a una quadrilla d’amics que es fan anomenar Los Tristes.

Natalia Escudero, reportera de Televisió Espanyola, va celebrar en directe que li va tocar “un pessic” de la grossa mentre cobria la informació sobre els guanyadors a Sant Vicent de Raspeig. “Què faran amb els diners?”, preguntava ella, per afegir: “Escolta’m, que jo tinc un dècim, que no és broma, que jo faig molts successos. Quan vaig venir aquí en vaig comprar un.” “Demà no hi vaig, no treballo”, va subratllar. La reportera va aclarir després que el que li va tocar és “un pessic” però no els 400.000 euros que el sorteig reparteix per a cada dècim de la grossa.

Un grup de persones al celebrar ahir la grossa davant del centre aragonès El Cachirulo de Reus.

Un grup de persones al celebrar ahir la grossa davant del centre aragonès El Cachirulo de Reus.EFE

tracking