SEGRE

LOTERIA ATZAR

Venut a Lleida un cinquè premi de la Grossa de Cap d'Any

Dotat amb 5.000 euros per bitllet

Aquest plató de TV3 és l’escenari del sorteig d’avui de la Grossa.

Aquest plató de TV3 és l’escenari del sorteig d’avui de la Grossa.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

ELS NÚMEROS PREMIATS

El tercer cinquè premi de la Grossa de Cap d'Any, el 71026, s'ha distribuït a Lleida, Palafrugell i per internet. Aquest premi està dotat amb 5.000 euros per bitllet, 500 euros per euro jugat. Els números anteriors i posteriors al premiat s'emporten 150 euros.

El primer premi de la Grossa ha estat el 26845. Quinze bitllets s'han venut en un Esclat de Terrassa (Vallès Occidental), catorze més al Carrefour de Santa Susanna (Maresme) i dos més a Barcelona (Barcelonès). També s'ha venut un bitllet des d'una papereria de Salt, un més des de Palafolls i un darrer bitllet s'ha distribuït des de Sant Boi de Llobregat (Baix Llobregat). El primer premi del sorteig està dotat amb 200.000 euros per cada bitllet, el que suposa 20.000 euros per cada euro jugat. L'extracció de la Grossa ha estat l'última del sorteig.

Els números anterior i posterior al primer premi rebran 2.000 euros, la coincidència amb les quatre últimes xifres guanyaran mil euros, si coincideixen les tres darreres 250 euros i si són les dues últimes 35 euros. A més, els bitllets que acabin en 5 com el primer premi recuperaran els 10 euros invertits.

El segon premi, el 22418, s'ha venut a Montblanc (Conca de Barberà), Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental) i Barcelona. Està dotat amb 65.000 euros per cada bitllet, que suposa 6.500 euros per cada euro jugat.

tracking