SEGRE

Irene, primera lleidatana de l'any, nascuda a l'Hospital de Tremp

Aniol va venir al món gairebé dos hores després a l’Arnau de Vilanova

Vanessa i Francesc, amb la petita Irene, que va nàixer a l'Hospital del Pallars de Tremp.

Irene, primera lleidatana de l'any, nascuda a l'Hospital de TrempItmar Fabregat

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Irene Rendé Antequera es va convertir ahir en la primera lleidatana del 2020. Va nàixer a l’Hospital del Pallars de Tremp i va pesar 2,9 quilos. Els seus pares, Vanessa, de 23 anys, i Francesc, de 24, residents a la capital del Jussà, van arribar mitja hora després del raïm al centre mèdic i la petita va venir al món a la 1.36 hores en un part natural sense complicacions, segons va explicar el metge que va atendre l’infantament, Eduard Sanjurjo. Mare i filla estan en perfectes condicions. “Tot va ser molt ràpid i estem molt satisfets que la primera lleidatana sigui pallaresa”, va afegir. L’última vegada que va nàixer el primer lleidatà a Tremp va ser fa gairebé vint anys, va recordar Sanjurjo.

Gairebé dos hores després, a les 3.15 hores, va nàixer Aniol a l’Hospital Arnau de Vilanova de Lleida en un part també sense complicacions. El nen va pesar 3,3 quilos. Els seus pares, Raúl Gelonch i Mercè Domingo, naturals de Juneda, a les Garrigues, van expressar l’alegria per l’arribada del seu fill. El Gremi de Forners regalarà a la família pa gratis durant un any. A partir d’aquest any, els pares podran disfrutar d’un permís de dotze setmanes, una situació que els pares van destacar en tots dos casos.

Per la seua part, Aleix, fill de Marina i Gerard, va ser el primer català de l’any. Va nàixer a l’Hospital Mútua de Terrassa a les dotze i quatre minuts, marge de prou temps perquè el seu pare pugui tenir un permís de dotze setmanes en comptes de vuit. El petit va rebre la visita de la consellera de Salut, Alba Vergés. El primer nen que va nàixer a la demarcació de Girona va ser Hèctor Núñez Soler. Va venir al món a les 00.26 hores a l’Hospital d’Olot i és fill d’una parella resident en aquest municipi. A Tarragona, el primer nadó que va nàixer també va ser un altre petit anomenat Héctor que va venir al món a les 00.12 hores a l’Hospital de Sant Pau i Santa Tecla. Una mica més tard, a les 00.43, va nàixer a Tortosa Nil Gendre Bosch

Raúl i Mercè, somrients amb el seu fill Aniol a l'Arnau de Vilanova.

Irene, primera lleidatana de l'any, nascuda a l'Hospital de TrempA.V.

tracking