SEGRE

Boira i glaçades en la nit més freda d'aquest hivern

Els participants van poder observar els murals artístics que han fet que Penelles s’hagi convertit en un referent turístic.

Els participants van poder observar els murals artístics que han fet que Penelles s’hagi convertit en un referent turístic.ACN

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

La boira va seguir tapant ahir el cel de moltes localitats del pla de Lleida, que no van veure el sol en tota la jornada. A més, es va produir un notable descens de les temperatures, amb registres negatius, i amb gelades generalitzades a tota la província. El Pirineu va ser on hi va haver les temperatures més gèlides. Així, al Pont de Suert es van assolir els -8,6 graus, seguit de Sort, amb -6,1º, segons el Servei Meteorològic de Catalunya. El mercuri també va marcar registres negatius al Segrià, al Pla d’Urgell o a la Noguera. La temperatura mínima a la ciutat de Lleida va ser de -3,2º, mentre que la màxima amb prou feines va assolir els 1,7º. En canvi, a Tàrrega, on va lluir el sol, van arribar als 7,2º. Es preveu que aquesta situació segueixi durant gran part d’aquesta setmana, amb l’anticicló en gran part de Catalunya.

tracking