SEGRE

INICIATIVES SOLIDARITAT

Antisida de Lleida recull mobles per a famílies amb risc d'exclusió social

El llit doble que ha recollit Antisida Lleida en un dels pisos.

El llit doble que ha recollit Antisida Lleida en un dels pisos.ASSOCIACIÓ ANTISIDA LLEIDA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’Associació Antisida de Lleida ha iniciat aquest any 2020 llançant una campanya de recollida de mobles en bon estat per equipar tres nous pisos que s’han condicionat a la ciutat per acollir famílies en risc d’exclusió social. Es tracta de tres habitatges de lloguer cedits per l’Agència de l’Habitatge de Catalunya.

Les persones poden aportar tota mena de mobiliari en bon estat, com llits, sofàs, armaris, electrodomèstics, vaixelles, jocs de coberts i qualsevol altre material per a la llar. A més, són els tècnics de l’entitat els que s’encarreguen de recollir el mobiliari el dia i hora que decideixi el donant. Fins ara han recollit un armari de menjador, alguns estris de cuina, un armari per a una habitació i un llit doble, tal com va avançar ahir l’entitat SEGRE.

El contracte de lloguer té una durada d’un any amb la possibilitat de renovació segons la necessitat de les famílies. L’objectiu principal de la iniciativa és ajudar les famílies amb dificultats econòmiques, ja que se’ls ofereix un lloguer a un preu reduït.

Quan la seua situació econòmica millori es valorarà fer una recerca d’un habitatge propi per deixar el de lloguer a una altra família en condicions de precarietat.

tracking