SEGRE

EDUCACIÓ INTERCANVIS

L'Institut Josep Lladonosa visita el Carib amb l'Erasmus Plus

Alumnes de 3r d’ESO i estudien francès

Alumnes dels dos centres escolars preparant les activitats que duran a terme durant aquests dies.

Alumnes dels dos centres escolars preparant les activitats que duran a terme durant aquests dies.INSTITUT JOSEP LLADONOSA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

Alumnes de tercer d’ESO de l’Institut Josep Lladonosa de Lleida, que cursen l’assignatura de francès, gaudeixen des del dia 19 fins al 26 de gener d’una beca Erasmus Plus amb el collège Bebel de Sainte Rose a Guadalupe, al Carib. Durant aquests dies, l’alumnat dels dos centres participarà en diverses activitats de solidaritat i mediambiental.

La primera acció va ser un espectacle musical amb un centre d’aquesta illa caribenya que treballa amb joves amb discapacitat intel·lectual. Aquests treballen habilitats musicals i d’expressió corporal i així ho van demostrar en un concert amb cançons i coreografies de moda entre els adolescents. Els alumnes lleidatans i els seus partenaires van cantar Com una lluna a l’aigua de Txarango, així com temes en francès i en crioll –llengua autòctona de l’illa–, al ritme d’instruments de percussió. Altres activitats previstes hi ha classes d’iniciació per aprendre la seua llengua o la neteja de platges. Al maig els alumnes caribenys visitaran Lleida per portar a terme, dins del projecte Erasmus Plus, accions solidàries a la ciutat.

tracking