SEGRE

SALÓ AUTOMÒBIL

La fira Lleida Ocasió espera vendre prop de 180 vehicles aquest cap de setmana

La presentació de Lleida Ocasió, ahir a la Llotja.

La presentació de Lleida Ocasió, ahir a la Llotja.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

El saló de l’automoció Lleida Ocasió espera vendre al voltant de 180 vehicles dels 560 que s’exhibiran de divendres a diumenge als pavellons 3 i 4 dels Camps Elisis. Així ho va assegurar ahir el president de l’Associació Provincial d’Empreses d’Automoció de Lleida, Xavier Freixes, que durant la presentació de la fira va fer un balanç del sector. Malgrat que la venda de turismes i totterrenys nous va caure l’any passat un 1,54 per cent, a Lleida, amb un total de 7.952 vehicles venuts, són molts els lleidatans que opten per adquirir cotxes d’ocasió.

El descens en aquestes operacions es deu al fet que “hi ha una gran confusió respecte a la nova regulació dels vehicles en funció de si contaminen més o menys, així com del tipus de carburant més adequat”, va explicar Freixes, que apuntar que “continua havent-hi una necessitat de mobilitat”.

A més d’una zona amb trenta expositors amb vehicles d’ocasió i quilòmetre 0, la fira comptarà amb una secció de vendes d’equipaments i accessoris automobilístics.

A l’acte d’ahir també van assistir el director de Fira de Lleida, Oriol Oró; el tinent d’alcalde, Paco Cerdà; el director dels Serveis Territorials d’Empresa de la Generalitat, Ramon Alturo; i el president de la Cambra de Comerç de Lleida, Jaume Saltó.

tracking