SEGRE

ASSOCIACIONS ACTIVITATS

L'entitat solidària Fades de Ponent ha recaptat més de 10.000 € en dos anys

La Matinal Solidària que van organitzar el 17 de novembre passat.

La Matinal Solidària que van organitzar el 17 de novembre passat.FADES DE PONENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Etiquetes:

L’associació Fades de Ponent està formada per 80 voluntàries i voluntaris de diferents edats i es va crear, aquest mes de març farà dos anys, per donar suport i col·laborar amb altres entitats solidàries de la província de Lleida. El seu principal objectiu és recaptar diners a través de diferents activitats per després entregar-los als diferents col·lectius i, des de la seua formació, han aconseguit més de 10.000 € que s’han repartit entre més de vint causes o entitats.

Entre les activitats fixes al calendari destaca el sopar solidari Nit de Fades, cada any a favor d’una entitat diferent; la CamiFada a favor de l’esclerosi múltiple; la campanya Braves Solidàries, per col·laborar amb l’associació Refem de Lleida, que ajuda dones i nens que es troben en situació de vulnerabilitat social, i la Matinal Familiar Solidària a favor de La Marató de TV3, entre d’altres.

Responsables de l’entitat van explicar que el proper 14 de febrer tenen programat un berenar solidari per recaptar fons contra el càncer infantil a favor d’Afanoc Lleida. Els detalls de la iniciativa es podran consultar a través de les xarxes socials, en les quals ja compten amb més de 1.000 seguidors a Facebook i més de tres-cents a la xarxa Instagram.

tracking