SEGRE

SALÓ AUTOMÒBIL

Lleida Ocasió tanca una nova edició amb la previsió de superar els 140 vehicles venuts

Lleida Ocasió tanca una nova edició amb la previsió de superar els 140 vehicles venuts || El bon temps anima el públic, amb ganes de comprar

Bona afluència de públic ahir en l’última jornada del saló de l’automòbil a Fira de Lleida.

Bona afluència de públic ahir en l’última jornada del saló de l’automòbil a Fira de Lleida.ITMAR FABREGAT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lleida Ocasió va tancar ahir les portes amb la previsió de superar els 140 vehicles venuts a l’edició d’aquest any amb una “massiva afluència de públic”, segons els organitzadors. El director general de Fira de Lleida, Oriol Oró, va destacar la bona acollida del saló, amb un públic molt interessat a comprar un vehicle. De fet, va assenyalar que un de cada dos visitants van anar a la fira amb la intenció de comprar.

Així mateix, Oró va remarcar com a factors que han contribuït al bon funcionament de Lleida Ocasió que la fira va coincidir amb tres dies d’una “excepcional meteorologia” i que la venda de vehicles de segona mà és un fenomen que està en creixement.

Van destacar la confusió dels visitants pel tipus de vehicle que necessiten segons les emissions

A l’hora de fer balanç, el tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Paco Cerdà, va coincidir amb Oró en la plena satisfacció dels expositors amb aquest saló i va reiterar que s’ha convertit en el referent del sector a Lleida, encara que també té una bona “capacitat d’atracció i d’influència” amb províncies veïnes. Per la seua part, els expositors van assenyalar que “hem tingut un públic que realment volia comprar un vehicle”, i van destacar que hi ha confusió entre quin tipus de vehicle és més adequat (gasolina, dièsel, híbrid o elèctric), que atribueixen a una “legislació no prou clara”, i que, van assenyalar, “ha pogut frenar una mica l’adquisició” de cotxes.

En aquesta edició, Lleida Ocasió ha reunit trenta expositors i prop de sis-cents vehicles a la venda, entre turismes, vehicles industrials, 4x4 i autocaravanes, a més d’equipaments i recanvis.

L’oferta ha inclòs cotxes de tots els preus, des dels 3.000 als 54.900 euros, malgrat que el preu mitjà s’ha situat entre els 15.000 i 20.000 euros. Els vehicles més demandats pels comprovadors van ser els SUV, els de quilòmetre 0 i els de gerència. Un dels vehicles més singulars exposats en aquesta edició va ser un espectacular Dodge Challenger V8 RT del 1918 importat directament dels EUA. Es tracta d’un potent i rapidíssim automòbil de 380 cavalls i 8 cilindres, que pot anar de 0 a 100 quilòmetres per hora en 5,6 segons i superar els 260 quilòmetres.

tracking