SEGRE

ENTITATS ANIMALISTES

Progat aconsegueix aturar un mes el seu desnonament i busca alternatives al refugi

Voluntàries de l’entitat Progat, ahir a Lleida.

Voluntàries de l’entitat Progat, ahir a Lleida.ERIC FISCHER

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L’entitat animalista Progat va aconseguir ahir paralitzar l’ordre de desnonament durant un mes, per la qual cosa tindrà més temps per buscar alternatives per resituar el seu refugi, on allotja i atén un total de dinou gats actualment. Com va publicar ahir aquest diari, l’entitat va rebre divendres passat la comunicació que ahir mateix es procediria al desnonament de la casa que tenen llogada al Secà de Sant Pere per impagament de la hipoteca per part dels propietaris. Sense temps de maniobra, Progat va cridar a la mobilització per intentar evitar el desnonament, encara que finalment el jutjat els ha concedit una pròrroga d’un mes. Ara, toca buscar alternatives per situar el refugi, per la qual cosa insten la ciutadania que els comuniquin si tenen una casa o un local disponible pel qual pagarien un lloguer.

En aquest sentit, Progat també està en contacte amb la Paeria i destaquen que estudien alternatives per al refugi amb el nou equip de govern.

L’entitat compta amb una vintena de voluntaris i la seua principal tasca és rescatar gats del carrer que estan ferits, malalts o abandonats i cuidar-los perquè puguin ser adoptats. També ajuden les entitats que treballen amb les colònies de carrer de gats.

tracking