SEGRE

CELEBRACIONS PROGRAMACIÓ

Lleida escalfa motors per a un Carnaval que posa accent en la seguretat

La festa es prolongarà del 20 al 26 de febrer

Presentació del cartell de Carnaval, ahir a la regidoria de Cultura.

Presentació del cartell de Carnaval, ahir a la regidoria de Cultura.MAITE MONNÉ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Lleida ho té tot a punt per al Carnaval, la festa de la diversió i la disbauxa, que començarà el 20 de febrer amb la tradicional tupinada a la plaça de la Catedral i es prolongarà fins al 26, dia de l’enterrament de la sardina. Tanmateix, una de les activitats més esperades és la gran rua de dissabte en la qual, un any més, la Paeria vetllarà per la seguretat dels assistents amb proves d’alcoholèmia que efectuaran als conductors de les carrosses.

I és que, malgrat que és una de les celebracions més esbojarrades de la ciutat, el regidor de Cultura, Ignasi Amor, va destacar que “cal ser conscients dels riscos i ser responsables”. Per la seua banda, la regidora Sandra Castro va posar èmfasi en el bon funcionament del protocol contra les violències sexuals en espais de lleure nocturn i va dir que des de l’ajuntament treballen per adherir-se al protocol de seguretat del departament d’Interior.

El cartell d’aquest any l’ha dissenyat l’estudiant de l’Escola Municipal de Belles Arts Mireia Turón, que va explicar que va partir d’un concepte poètic per il·lustrar una de les festes més “inesperades”. “Hi ha gavines, un element que no està relacionat amb la ciutat, perquè en aquesta festa pot passar qualsevol cosa”, va explicar.

tracking