SEGRE

Els solters condueixen vehicles més antics i tenen més accidents

Uns 700 vehicles a la venda - El recinte firal de la capital del Pla d’Urgell va acollir durant tot el cap de setmana un total de 700 vehicles de segona mà a la venda, dels quals 438 són cotxes i 235 tractors i tota mena de maquinària agrícol ...

Uns 700 vehicles a la venda - El recinte firal de la capital del Pla d’Urgell va acollir durant tot el cap de setmana un total de 700 vehicles de segona mà a la venda, dels quals 438 són cotxes i 235 tractors i tota mena de maquinària agrícol ...J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Només el 12% dels solters té un cotxe de gamma alta, davant el 24% dels casats, segons un informe del comparador d’assegurances 'Acierto.com', que conclou que les persones sense parella condueixen vehicles més antics i tenen una assegurança més cara. Segons aquestes xifres, el nombre de solters que condueix un model de més de 15 anys d’antiguitat és un 20,5% superior al dels seus homòlegs casats. Aquests últims disposen d’un cotxe nou en un 10,3% més dels casos.

"Tenint en compte que l’edat mitjana dels vehicles que es veuen immersos en un accident supera els dotze anys, no és estrany que l’assegurança els surti més cara", ha subratllat 'acierto.com', que ha afegit que això es tradueix en una pòlissa un 34% més cara que la mitjana, mentre que el preu d’una assegurança a tot risc sense franquícia es dispara més d’un 43%.

Tanmateix, només el 16% dels solters ha presentat un informe d’accident l’últim any, davant el 20% dels casats. "Ateses les circumstàncies, no és estrany que els casats optin per assegurances a tot risc en un 23,3% dels casos, mentre que els solters es decanten per assegurances a tercers bàsiques en un 32,2% de les ocasions," ha explicat el comparador d’assegurances 'online'.

En l’aspecte econòmic, 'Acierto.com' ha assenyalat que els solters acaben l’any amb un patrimoni personal de 7.500 euros menys que els casats en la mateixa situació econòmica i són els que més préstecs sol·liciten a causa de, entre altres coses, que paguen més per l’assegurança del cotxe, pels paquets vacacionals, pel lloguer d’un habitatge i fins pel menjar del supermercat.

tracking