SEGRE

GUIA

Més de 6.000 lleidatans omplen la Seu Vella en la setena Posa't la Gorra contra el càncer infantil

Més de 6.000 lleidatans omplen la Seu Vella en la setena Posa’t la Gorra contra el càncer infantil || La festa va comptar amb espectacles d’animació i multitud de jocs

El Sr. Postu i la Postu Sister van ser els mestres de cerimònia.

El Sr. Postu i la Postu Sister van ser els mestres de cerimònia.EDGAR ALDANA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Més de 6.000 lleidatans van tornar a posar-se ahir la gorra contra el càncer infantil. Ho van fer en el marc de la setena edició de la festa Posa’t la Gorra que organitza la delegació lleidatana de l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (Afanoc) a la Seu Vella, que, malgrat la boira regnant durant tot el matí, es va convertir en l’escenari d’una gran festa en la qual no van faltar jocs, tallers de manualitats i espectacles d’animació. A l’escenari, Gabriel, la seua germana Georgiana i Gerard van ser els encarregats de llegir un manifest en el qual van destacar la importància de la Casa dels Xuklis, un recurs temporal per a pacients i familiars que han de traslladar-se a Barcelona per rebre tractament i que “ens fa sentir com nens i adolescents en uns moments tan difícils”. Sota la batuta del Sr. Postu i la Postu Sister, la celebració va incloure un acte simbòlic en què els Agents Rurals van alliberar un aligot que havien rescatat a Torregrossa.

Lídia Romeo, mare del Ferran, un nen d’onze anys al qual van diagnosticar un càncer quan tenia vuit anys, va posar èmfasi en les mostres de solidaritat i va assegurar que “cada gorra que veiem avui aquí és un petit gra de sorra que es converteix en una muntanya quan es tracta d’ajudar les famílies que estem patint aquesta malaltia”.

Gabriel, Georgiana i Gerard van llegir un manifest en el qual van destacar el valor de la Casa dels Xuklis

Per la seua banda, l’alcalde de Lleida, Miquel Pueyo, va afirmar que l’esdeveniment del Posa’t la Gorra “és un clam per a l’esperança i una apel·lació a la solidaritat”.

El Sr. Postu i la Postu Sister van ser els mestres de cerimònia.

El Sr. Postu i la Postu Sister van ser els mestres de cerimònia.EDGAR ALDANA

tracking