SEGRE

GUIA

Més de 2.000 visitants a la Drone Party Mollerussa

El pilot de Barcelona Marc Espuña, guanyador de la competició

Alguns dels participants en la competició de drons.

Alguns dels participants en la competició de drons.J.GÓMEZ

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El jove pilot de Barcelona Marc Espuña és el guanyador de la competició de drons que va acollir Mollerussa durant el cap de setmana, puntuable per a la Lliga Catalana, organitzada per la Federació Aèria Catalana. Sota el paraigua de la Mollerussa Drone Party, l’activitat va comptar amb uns dos-cents participants, alguns d’ells procedents de França, com el pilot Killian Rousseau, campió del món 2019 de la Drone Racing League. Amb Espuña, també van participar en la final Pablo Lacasa de Saragossa, que va quedar segon, i Jordi Pérez de Teià, el tercer.

Els guanyadors van rebre un premi de 1.000, 500 i 300 euros respectivament. La cinquena Mollerussa Drone Party, que es va celebrar als pavellons firals de la capital del Pla d’Urgell sota l’organització de Fira de Mollerussa i la firma Drones de Carreras, va rebre uns 2.000 visitants. La xifra es multiplica si es tenen en compte els espectadors via online que van tenir les competicions, que es van poder seguir per internet a través de streaming. En concret, en els moments més àlgids de la competició es va arribar a comptabilitzar fins a 1.500 seguidors simultanis, tal com va explicar el director de Fira de Mollerussa, Xavier Roure.

Durant el cap de setmana, el públic també va poder visitar el pavelló Verd, on una quinzena d’expositors van mostrar diversos tipus de drons amb aplicacions per al món agrari, així com l’audiovisual o les infraestructures.

tracking