SEGRE

Esneca, un referent en lideratge femení

Esneca Business School és una de les empreses de la província que més creixen
|| Nou de cada deu treballadors d’Esneca són dones

El 89% de la plantilla d'Esneca està compost per dones

El 89% de la plantilla d'Esneca està compost per donesESNECA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Les dones lideren el talent made in Lleida. Així ho demostra Esneca Business School, ja que el 89% de la seua plantilla està compost per dones. La institució educativa, nascuda el 2013 i especialitzada en la formació online, destaca com una de les firmes lleidatanes amb més projecció en els darrers cinc anys.

Aquest creixement no es podria entendre sense la dedicació de desenes de dones, que són les que “fan possible el dia a dia d’una empresa líder en el sector de la formació online”, explica Gemma Panadés, COO d’Esneca Business School. L’entitat no només destaca pel nombre de dones que formen el seu equip, sinó que, a més, exerceixen un rol fonamental en la gestió de projectes.

Esneca Business School basa les seues dinàmiques de treball en la conciliació laboral i familiar de les seues empleades i em pleats, facilitant la flexibilitat horària.

Així mateix, aquest important grup és reconegut per promoure la igualtat de gènere en diferents àmbits com l’esportiu, l’educatiu o el social. “Som conscients que la desigualtat és present en molts sectors i camps de treball, per aquesta raó les nostres accions socials sempre se centren a promoure el talent femení”, exposa Júlia Gené, CMO de l’escola de negocis.

Les dones que formen el comitè directiu d’Esneca Business School

Col·laboració activa

En aquest sentit, una de les entitats amb les quals col·labora la institució és el Club d’Hoquei Femení Vila-sana, equip de Lleida líder en l’hoquei patins. L’empresa va començar a patrocinar les jugadores el 2018, quan es van classificar per jugar la Copa de la Reina i no podien assistir-hi perquè, a diferència dels equips masculins, s’havien de costejar totes les despeses per poder competir.

Per un altre costat, Esneca col·labora activament amb l’associació Dones Unides contra el Maltractament. Una entitat sense ànim de lucre amb la qual manté una estreta relació des de fa més de set anys. Pamela Edith Riofrio, CCO del centre educatiu, recalca la importància que “les empreses donin suport a iniciatives que contribueixin a la prevenció i eradicació de la violència de gènere”.

tracking