SEGRE

Salut confirma tres casos positius de coronavirus a Lleida

Dos dones grans, ingressades a l'Arnau, i un home de 54 anys, veí de la capital del Segrià, que està en estat lleu al seu domicili

La llar de jubilats de Castellserà.

Salut confirma tres casos positius de coronavirus a LleidaSegre Tàrrega

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Salut ha confirmat aquest dimarts al vespre en roda de premsa a Lleida tres casos positius de coronavirus a la demarcació. Es tracta de dos dones grans, de 77 i 84 anys, ingressades a l’Arnau de Vilanova, i un home de 54 anys veí de Lleida que es troba en estat lleu al seu domicili sota vigilància.

La font d’infecció és fora de Lleida en els tres casos. En el cas de les dos dones, s’haurien infectat en un viatge de l’Imserso a Benidorm (el primer dels casos, la dona de 84 anys de Castellserà, l’ha avançat aquest dimarts SEGRE), i en el cas de l’home hauria estat en contacte amb un cas importat de coronavirus a Barcelona.

Salut ha explicat que està fent seguiment de tots els contactes dels malalts i que hi hauria 60 persones properes en estudi, a les quals ha recomanat quedar-se a casa. La mayoria d'aquestes persones viatjava en el mateix autocar que les dos dones grans infectades.

El departament ha informat també del resultat de la prova a la dona morta diumenge a Castellserà, que ha estat negatiu en coronavirus.

Ampliem la informació

tracking