SEGRE

Experts britànics proven amb èxit en ratolins una vacuna contra el COVID-19

Experts britànics proven amb èxit en ratolins una vacuna contra el COVID-19

Experts britànics proven amb èxit en ratolins una vacuna contra el COVID-19EFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Un equip d’investigadors de la universitat Imperial College de Londres creu trobar-se a prop de poder desenvolupar una vacuna contra la malaltia del coronavirus després de provar-la amb èxit en ratolins, informa aquest dissabte "The Daily Express".

El grup dirigit per l’expert en Infeccions mucoses i immunologia Robin Shattock treballa actualment amb col·legues a París per provar l’antídot en mícos, de manera que, si els resultats són positius, es podria procedir a experimentar-lo en humans al juny i es tindria una vacuna en el període d’un any.

L’investigador Paul McKay va explicar al diari que ha analitzat els resultats d’injectar la vacuna en ratolins fa un mes i assegura que "funciona molt, molt bé".

"Si rebem el finançament per a les proves clíniques en humans, les farem al juny", diu l’expert, que afegeix que la idea seria que l’antídot estigués llest per administrar els pacients en el període d’un any.

Laboratoris de tot el món col·laboren i treballen a contrarellotge per desenvolupar una vacuna contra el nou coronavirus, si bé es creu improbable que n’hi hagi una per confrontar aquest primer brot i seria ja per als següents.

.

tracking