SEGRE

Revisió de les restriccions després de l'Estat d'alarma

Gent a la canalització del riu a Lleida aquest diumenge.

Revisió de les restriccions després de l'Estat d'alarmaAmado Forrolla

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Es pot entrar o sortir dels municipis?

La mobilitat es limita a les activitats d’adquirir aliments, productes de farmàcia, de primera necessitat, bancs i assegurances, desplaçament al lloc de treball, retorn a residència habitual, atenció i cura de menors d’edat, ancians i altres persones vulnerables. Tot desplaçament es farà de forma individual, excepte les persones amb mobilitat reduïda.

Estaran obertes les botigues d’alimentació?

Sí, com un servei essencial. Es pot sortir a comprar evitant les aglomeracions, així com mantenir entre un i dos metres de distància entre persones i estar-s’hi el temps imprescindible.

Puc quedar amb gent al carrer?

No. Tampoc es pot portar els nens al parc ni anar a veure un familiar o amics a casa seua tret que siguin persones vulnerables o dependents.

Puc passejar la meua mascota?

Sí, però de forma individual.

Puc anar a sales de vetllatori?

Sí, respectant les mesures previstes per evitar aglomeracions i mantenint les distàncies. No es permet en cas que la defunció sigui a causa del coronavirus.

Puc anar a bars i restaurants?

Estaran tancats durant els pròxims quinze dies, igual que els cines, teatres, gimnasos, instal ·lacions esportives, biblioteques, museus, centres cívics i centres comercials.

Si tinc una cita mèdica, hi puc anar?

S’estan ajornant les no urgents.

Quines botigues poden estar obertes?

Les d’alimentació, begudes, farmàcies, metges, òptiques i productes ortopèdics, productes higiènics, premsa i papereria, gasolineres, estancs, equips tecnològics i de telecomunicacions, tintoreries i bugaderies.

tracking