SEGRE

LOTERIA APOSTES

Suspesos tots els jocs d'atzar

Els dècims i resguards venuts seguiran sent vàlids i demà i divendres hi haurà sorteig d’Euromilions i el Milió || L’ONCE i Loteries de Catalunya també cessen l’activitat

Una administració de loteria de la ciutat de Lleida, ahir amb la persiana abaixada.

Una administració de loteria de la ciutat de Lleida, ahir amb la persiana abaixada.AMADO FORROLLA

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Loteries i Apostes de l’Estat (SELAE), l’ONCE i Loteries de Catalunya van anunciar ahir que suspenen els sortejos i la venda de cupons fins que finalitzi l’estat d’alarma declarat per les autoritats i es recuperi la situació generada pel coronavirus. En un comunicat a la pàgina web, Loteries va anunciar que suspèn la comercialització i el pagament de premis inferiors a 2.000 euros, tant en els punts de venda habituals, com a través de la venda online. Els sortejos queden així ajornats, però tots els dècims i resguards que ja s’hagin venut continuaran sent vàlids per als mateixos sortejos en la data en què finalment se celebrin, per la qual cosa els dècims i resguards s’han de conservar fins a la seua celebració. Les dates de caducitat dels premis que coincideixin amb el període de suspensió dels serveis queden també anul·lades. Sí que se celebraran, no obstant, els sortejos d’Euromilions i el Milió de demà i divendres amb la participació dels resguards que s’hagin venut fins a la data. Els premis superiors a 2.000 euros, procedents de resguards obtinguts als establiments físics de la xarxa, podran continuar cobrant-se a les sucursals de les entitats financeres que es mantinguin obertes, encara que Loteries recomana no anar als bancs fins que finalitzi el decret d’alarma.

Per la seua part, l’ONCE ha decidit suspendre des d’aquest dilluns els sortejos de les tradicionals loteries, inclosos els cupons i el cupó extraordinari del Dia del Pare, fins que finalitzi l’estat d’alarma declarat. D’aquesta manera, se suspèn la venda de tots els productes de loteria de l’ONCE en les seues tres modalitats –els punts de venda de caràcter presencial, agents venedors i establiments del Canal Físic Complementari–. S’atura també la comercialització de tots els productes de loteria de l’ONCE a la pàgina web, amb l’excepció del producte de joc actiu Eurojackpot i dels productes en suport electrònic de la modalitat Loteria Instantània de bitllets l’ONCE.

Les apostes, tant físiques com ‘online’, es paralitzen de forma indefinida per prevenció al coronavirus

En aquesta mateixa línia, Loteries de Catalunya suspèn la celebració i el cobrament de sortejos en tots els seus punts de venda habituals, a excepció dels premis d’entre 120 i 150.000, que podran percebre’s a les entitats financeres.

tracking