SEGRE

ESNOTICIA

Un regidor de Naut Aran, ingressat: "Vaig anar 4 cops a l'hospital fins que em van fer proves"

David Torres, aïllat a l’Arnau de Vilanova, critica el protocol per diagnosticar possibles casos

Imatge d’arxiu de David Torres.

Imatge d’arxiu de David Torres.SEGRE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

David Torres, tinent d’alcalde de l’ajuntament de Naut Aran, està ingressat a l’hospital Arnau de Vilanova de Lleida al donar positiu en coronavirus. Aïllat a l’espai per a contagiats del centre mèdic, va donar a conèixer ahir la seua situació en una publicació a les xarxes socials dirigida a amics i familiars. Hi narra que va passar deu dies sense diagnòstic i que només després de diverses visites a l’hospital va aconseguir que li fessin proves que van confirmar la malaltia.

“Després de deu dies a casa sense que em fessin ni una radiografia, només la insistència de la meua dona va aconseguir que em fessin alguna prova”, relata Torres, regidor de Naut Aran i antic alcalde pedani de l’entitat municipal descentralitzada (EMD) d’Arties e Garòs. “Quatre vegades vaig anar a l’hospital fins que me les van fer, ja estàvem desesperats”, va afegir. Després de confirmar-se que era portador del coronavirus, va explicar que “el pitjor és el temps en què he posat en risc la salut de la meua família estant a casa”. A la publicació agraeix els ànims i mostres d’afecte que està rebent i reconeix la tasca del personal sanitari.

“Els professionals es juguen la vida per intentar curar-nos malgrat l’escassetat de mitjans, moltes gràcies a tots.” Davant l’esforç del personal mèdic i d’infermeria, Torres apunta problemes d’organització. “No crec que el protocol funcionés bé”, va concloure Torres des de l’hospital, en resposta a un missatge d’aquest diari. El cas de Torres és un dels tres nous contagis que es van donar a conèixer ahir a Aran, on ja s’havia registrat un altre cas. Només l’edil està hospitalitzat, mentre que els altres dos estan aïllats als seus domicilis, tots ells “estables i sense símptomes greus”, segons el Conselh.

tracking