SEGRE

Videojocs de mòbil per combatre el confinament

Videojocs de mòbil per combatre el confinament

Videojocs de mòbil per combatre el confinamentEFE

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Si la teua experiència amb els videojocs de mòbil es limita al "Candy Crush" o al "Fortnite", o simplement no has jugat mai, el confinament pot ser un bon moment per començar a explorar l’ampli i variat món dels jocs per a mòbil. Hi ha propostes per a tots els gustos.

Els videojocs per a mòbil viuen un gran moment. Cada vegada més projectes s’allunyen de les temàtiques d’amenaça zombi o els trets i aposten per narratives diferents, que submergeixen el jugador en històries tan cuidades i complexes com les de qualsevol llibre.

A continuació desglossem una llista de propostes per a tots els gustos.

-"Gorogoa": Aquest videojoc és una cuidada i original proposta dibuixada a mà per Jason Roberts. Els jugadors han d’ordenar les il·lustracions, fetes amb un exquisit nivell de detall, mentre se submergeixen en una història sobre un jove. El videojoc té una mecànica en principi senzilla i evocadora però que va guanyant en complexitat mentre es desenvolupa el joc. (Només iOs)

-"Florence": La il·lustració, la música i la història d’aquest videojoc han convertit a aquesta peça en una obra de referència del sector que, a més, compta amb una infinitat de premis, com el BAFTA al millor videojoc per a mòbil. Narra d’una manera molt especial la història de Florence, una jove de vint-i-cinc anys que s’enamora per primera vegada, d’un jove violoncel·lista, fins que tot dóna un gir. (iOS i Andro.aneu)

-"Monument Valley": Va ser llançat fa cinc anys, però avui dia continua sent un referent dels jocs de mòbil que a més, té una adaptació a la gran pantalla en camí. És una experiència de puzles única que combina trencaclosques, amb estructures de geometria impossible inspirades en Escher i una banda sonora de pel·lícula. (iOS i Android)

-"Tangle Tower": Es pot acabar en un cap de setmana i és un com una barreja entre un videojoc de puzles i una sèrie de crim. A primera vista pot semblar un simple animació amb diàlegs, però la seua història estan dissenyats amb tot detall i profunditat. (Només iOS)

-"Kami 2": El joc que li dóna un pas de rosca al gènere de puzles. És completament gratuït llevat que et quedisencallat i necessitis alguna pista per seguir. El sistema es basa en siluetes fetes amb triangles de vius colors i que juga amb la tècnica d’origamis. Hi ha més de cent nivells i és molt relaxant. (iOS i Android)

-"Grindstone": Capybara Games és un dels estudis de videojocs independents amb més nom. Aquest joc va de matar, sí, però feristeles en una cova per arribar a dalt d’una muntanya. Una aventura, a mig camí entre el puzle i l’estratègia, carregat de color i d’humor. (Només iOS)

- "Sayonara Wild Hearts": Si t’agrada la música, aquest és el teu joc. Es tracta d’un projecte basat en la música, que narra la història d’una jove en un paisatge de tall surrealista. Els seus creadors, els suecs Simogo, el qualifiquen com un àlbum de pop convertit en videojoc, en el qual es barregen les motos, el ball i la música a dos-cents quilòmetres per hora. (Només iOS)

- "Journey": Va ser un dels primers títols independents en arrasar (2012) i és el referent de molts projectes que van arribar després. El jugador inicia un viatge en el desert, on es troba restes d’una civilització antiga, mentre resol endevinalles, puzles i troba senyals i altres viatgers, que el guien en un camí que aborda temes com la companyonia, la bondat o la màgia. (Només iOS)

-"Donut County: La seua estranya trama, una ciutat dominada per óssos rentadors en el que apareixen forats que engoleixen tot el que es troba al seu pas, el va alçar l’any passat com un dels jocs de l’any. És un joc d’estratègia carregat d’humor l’únic objectiu del qual és passar una bona estona i evadir-se, així que perfecte per a aquests moments de crisi. (Només iOS)

Videojocs de mòbil per combatre el confinament

Videojocs de mòbil per combatre el confinamentEFE

tracking