SEGRE

ESNOTICIA

Mercadillo de fruites i verdures amb protecció i l'Eix Comercial, buit

Diversos clients comprant en una parada del mercadillo d’ahir al Barris Nord.

Diversos clients comprant en una parada del mercadillo d’ahir al Barris Nord.MAGDALENA ALTISENT

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Malgrat l’estat d’alarma pel coronavirus, el mercadillo de fruites i verdures de Barris Nord de cada dissabte va funcionar ahir seguint unes mesures de protecció, ja que fins el moment els mercats d’alimentació estan autoritzats a vendre els seus productes. Per contra, l’Eix Comercial estava completament desert, una imatge absolutament insòlita sent un dissabte a la tarda.

Respecte al mercadillo, com el que també se celebra dijous a Camp d’Esports, les parades estan més separades entre si i, igual com la setmana passada, fora del cobert on sempre s’instal·len, ja que d’aquesta manera no es produeixen aglomeracions. A més, cal seguir una sèrie de mesures de protecció, com que les persones que manipulin els aliments han d’utilitzar guants i, si no en tenen, han d’usar gels hidroalcohòlics; els clients han de respectar una distància de dos metres entre si i no poden tocar els productes; establir una única cua i una vegada finalitzada l’activitat s’han de deixar els residus als contenidors.

D’altra banda, els supermercats Plusfresc van tancar ahir a les 15.00 hores i així ho faran els dissabtes mentre duri la crisi; alguns BonÀrea de la ciutat de Lleida tanquen a les 20.00 i no obren els diumenges i, per exemple, a Tremp, el seu horari és de 9.00 a 15.00 de dilluns a dissabte. A més, igual que el Plusfresc, Mercadona instal·larà a partir de demà mampares a les caixes i serà obligatori l’ús de guants.

Diversos clients comprant en una parada del mercadillo d’ahir al Barris Nord.

Diversos clients comprant en una parada del mercadillo d’ahir al Barris Nord.MAGDALENA ALTISENT

tracking