SEGRE

VÍDEO | Una empresa de Lleida fabrica mascaretes, viseres, respiradors i ganxos amb impressió 3D

alt
detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

L'empresa lleidatana INTECH 3D ha posat en marxa en les seves instal·lacions 15 impressores de diferents tecnologies amb capacitat de fabricar amb qualsevol material i els recursos necessaris per a la seva producció. L'empresa col·labora en la iniciativa "3D Printing COVID-19 Task Force" que actua sota les directrius de l'administració sanitària competent per aportar solucions ràpides, adaptables i escalables a la manca de recursos a les UCIs espanyoles. Es tracta d'una iniciativa que sorgeix d'un grup d'experts d'impressió 3D de diferents empreses i organitzacions de diverses localitats d'Espanya, disposats a participar en la resolució del problema de manca de dispositius mèdics.

Amb les 15 màquines, l'empresa lleidatana és capaç de fabricar amb qualsevol material, com també d'escanejar en 3D qualsevol component o peça que es vulgui multiplicar i poder-lo tenir a disposició dels centres sanitaris ràpidament. Es tracta d'una tecnologia que permet la possibilitat de flexibilitzar ràpidament la producció, adaptant-la a les necessitats de cada moment, com és el cas dels adaptadors de portes, que en tant sols vint-i-quatre hores s’han pogut crear, provar, validar i que en aquest moments també s'estan fabricant per evitar el contacte directe amb les manetes.

INTECH3D és una de les empreses participants en el programa LLEIDA START UP de GLOBALLEIDA, i una de les empreses de la Xarxa CEI que recentment s’ha traslladat al Polígono Activa Park, de Lleida.

alt

Una empresa de Lleida fabrica mascaretes, viseres, respiradors i ganxos amb impressió 3D

tracking