SEGRE

Diari d'un dia a casa lleidatana durant el confinament

El confinament amb canalla, entre jocs i estudi

El confinament amb canalla, entre jocs i estudi

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

Bon dia, Lleida! Són les 6.30 h. Com cada dia, el papa va a treballar i la mama, que no hi pot anar, s’aixeca a fer de les seves.

Riiing! Les 8.15 h. La pesada de la mama desperta l’Olau, a agafar forces, a les 9 h comença l’horari escolar; tocarà fer feina i esperar l’hora del pati!!.. medi, mates... I visca, per fi són les 11 h! i el més esperat del dia... pilota i terrassa (que no havia estat mai tant ocupada), uns xuts Olau – mama (que no en té ni idea, però a falta dels col·legues ja està prou bé per matar l’estona) i un bon entrenament de porter, fins que torna a arribar l’hora dels deures!

De cop ja són les 13 h, més pilota, més parades i més xuts (pobres plantes) fins a l’hora de dinar. Una estoneta de tele i tablet per desconnectar i tornem a la feina, fins que torna a sonar i són les 16.30 h, “hora de sortir de l’escola”... però, esclar, no de casa!!

Jocs, més pilota, alguna videotrucada a amics i familiars i a esperar que arribi el papa per jugar i fer l’horeta diària d’esport (havent descartat totalment el zumba) per mantenir-nos en forma ara que ja se’ns han passat les agulletes! Una dutxa i ja són les 20 h. L’hora de sortir a aplaudir la gran feina dels sanitaris en aquest lamentable moment, i també la cassola per algun altre motiu que tots/es sabem...!

I... hora de sopar, llibre o tele i algun que altre circuit al menjador i a dormir que l’endemà la rutina serà la mateixa, i de moment... esperar el cap de setmana per trencar-la, amb més joc, pizza, pel·li, crispetes... esperant el dia que finalment s’acabi i tot torni a la normalitat!!! De moment, però... JoEmQuedoACasa!!!

Família Pelegrí Peyret

Més testimonis de famílies lleidatane en l'edició d'aquest divendres del diari SEGRE

tracking