SEGRE

Lleida registra quatre morts més per coronavirus i 110 nous contagis confirmats

La demarcació acumula 40 víctimes mortals, 604 casos positius confirmats i 65 altes

L'avinguda de Madrid de Lleida, aquest dilluns.

Pugen a 8 els morts per coronavirus a Lleida i els casos positius passen de 200Magdalena Altisent

detail.info.publicated

Creat:

Actualitzat:

El departament de Salut ha confirmat aquest dissabte que en les últimes hores han mort 3 persones amb coronavirus SARS-CoV-2 a la regió sanitària de Lleida i una persona a la de l'Alt Pirineu i Aran, amb el que la xifra total de morts per la covid-19 puja a 40.

També ha informat de 94 casos positius nous a la regió Lleida. Pel que fa a la regió Alt Pirineu i Aran, el departament de Salut confirma 16 casos positius nous de covid-19. En total, la demarcació té registrats 604 casos positius.

Actualment, 194 persones es troben ingressades en centres hospitalaris de la regió de Lleida amb coronavirus. D’aquests casos: 122 es troben ingressats a l’Hospital Universitari Arnau de Vilanova de Lleida (HUAV), 90 dels quals estan estables a planta i 32 es troben a l’UCI; 29 persones a l’Hospital Universitari de Santa Maria de Lleida, 21 de les quals estan estables a planta i 8 es troben a l’UCI; i 43 persones en centres privats, tots estables a planta

En les últimes hores han estat donades d’alta 14 persones que es trobaven ingressades a Lleida i les altes acumulades són 44.

Pel que fa a l'Alt Pirineu i Aran, actualment 41 persones es troben ingressades en centres hospitalaris. D’aquests casos, 13 es troben ingressats a l’Espitau Val d’Aran, tots estables a planta; 15 persones a l’Hospital Comarcal del Pallars a Tremp, totes a planta; 3 persones a la Fundació Sant Hospital de la Seu d'Urgell estables a planta, i 10 persones a l’Hospital de Cerdanya estables a planta

En les últimes hores han estat donades d’alta 5 persones que es trobaven ingressades a la regió sanitària Alt Pirineu i Aran i les altes acumulades són 21.

tracking